Wieke Braat

Na mijn studie documentaire fotografie en sociale antropologie ben ik als fotograaf gaan werken in Amsterdam, Mumbai, Jakarta en Nairobi. Langzaam aan veranderde ik in een digital nomad door naast mijn beeld ook te gaan schrijven voor verschillende bladen en websites. Ik ben in vervoering geraakt van de “Content Marketing” wat me in staat stelt een complete wereld te visualiseren en mensen daarmee te verleiden. In andere woorden; ik zet mijn journalistieke skills en strakke beeldtaal in om te toveren met jouw boodschap en ordinaire consumptie te genereren.

Na 10 jaar rond gezworven te hebben trouwde ik, kreeg twee kinderen en twee katten en twee tuinen – aan de voor en de achterkant van mijn huis. Vanuit deze enorm veilige en bekende omgeving teken ik de wereld op en aanschouw met enig wantrouwen de ontwikkelingen op de planeet.

Mijn ambitie is mijn vaardigheden in te gaan zetten om een waardige boodschap te verkondigen: Over natuurbehoud, de wabi sabi (wat?)  of minder reizen. Iets met barmhartigheid en solidariteit; vrij vertaald als leef en laat leven. En een flexi-vega levensstijl: het zijn allemaal topics die ik persoonlijk belangrijk vind en waar ik me graag ook professioneel aan verbind. Ik ben die content creator die jij zoekt.

Ik ben overtuigd democraat en lid van D66. Ik hou van bomen, mijn gele fiets en self tanners. En dan ben ik nog enorm ijdel.

Bel me als je een goede content maker nodig hebt om je site sheer te geven.